UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
    Nájdite si svoju dovolenku
    Vybrať kriteriá

    Záruka najnižšej ceny
    Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

    Široká ponuka zájazdov
    Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

    Lacné parkovanie pri letisku - Bratislava, Košice, Poprad, Schwechat, Brno a Budapešť

     - 1

    Lacné parkovanie pri letisku - Bratislava, Košice, Poprad, Schwechat, Brno a Budapešť - Obsah

    Dovolenku máte naplánovanú do detailov. Lacné letenky, krásny hotel, výlety a atrakcie... chýba už iba jediné. Vymyslieť, kde necháte svoje auto. Hľadať nestrážené miesto niekde blízko letiska sa nemusí oplácať. Vandalizmus, krádež alebo "iba" odtiahnutie vás po dovolenke určite nepoteší. Istotou sú strážené parkoviská. Väčšinou sú pod kamerovým dohľadom s non-stop bezpečnostnou službou, niekedy sú i oplotené. A pri každom väčšom letisku ich nájdete hneď niekoľko.

    Pozrieme sa na tie, ktoré sa nachádzajú blízko štandardných odletových miest slovenských dovolenkárov a oplatí sa o nich vedieť:

    Bratislava

    M2 Parking/Park&Fly - za týždeň v hlavnej sezóne zaplatíte 80 €. Kompletný cenník nájdete na tejto stránke. M2 Parking dnes nájdete pri OC SCONTO nábytok - cca 3 minúty od letiska. Areál parkoviska je oplotený, osvetlený, uzamknutý, zabezpečený SBS ochranou, kameramy a je poistený. Počas otváracích hodín (7:00 hod. - 22:00 hod.) máte transfer z a na letisko zdarma, mimo otváracích hodín sa účtuje poplatok 10 € jednosmerne. Rezerváciu je potrebné urobiť vopred na tejto stránke

    Monty - za týždeň v hlavnej sezóne zaplatíte 75 €, za dva týždne 110 €. Kompletný cenník nájdete na tejto stránke. Monty je od letiska vzdialené 5 minút. Parkovisko má kapacitu viac ako 100 parkovacích miest, je monitorované kamerovým systémom, zabezpečovacím zariadením a je k dispozícii 24 hodín denne. Transfer z a na letisko je bezplatný. Rezerváciu je potrebné urobiť vopred na tejto stránke.

    Parkovisko priamo na letisku Bratislava - za týždeň v hlavnej sezóne zaplatíte cca od 79 €, za dva týždne cca od 149 €. Kompletný cenník nájdete na tejto stránke. Parkovisko je v pešej vzdialenosti od letiska. Ide o nekryté, nestrážené parkovisko, ktoré je zabezpečené rampami. Online objednávku urobíte na tejto stránke.

    parkovanie letisko Bratislava

    Košice

    Parkovanie priamo na letisku Košice - za týždeň v hlavnej sezóne zaplatíte 60 €, za dva týždne 88 €. Kompletný cenník nájdete na tejto stránke. Parkovisko je v pešej vzdialenosti od letiska a delí sa na tri časti. P1 je určené pre krátkodobé parkovanie pred terminálom (5€ / hodina), P2 je určené pre odvoz alebo vyzdvihnutie cestujúceho (do 10 minút je zdarma) a P3 je určené na dlhodobé státie. Nie je možná rezervácia vopred, dostipnosť si môžete opäť telefonicky overiť. Zaplatiť za parkovné je možné prostredníctvom platobných automatov. Ak teda nemáte presne, použite radšej kartu. Všetky potrebné informácie nájdete na stránke letiska.

    Poprad

    Parkovanie priamo na letisku Poprad - za týždeň v hlavnej sezóne zaplatíte 57 €. Kompletný cenník nájdete na tejto stránke. Parkovisko je v pešej vzdialenosti od letiska a je zabezpečené rampami. Rezervácie vopred sa nerobia. Všetky potrebné informácie nájdete na stránke letiska.

    parkovanie letisko košice

    Viedeň (Schwechat)

    Parkovanie priamo na letisku Schwechat: za týždeň v hlavnej sezóne zaplatíte od 130 €, za dva týždne 175 €. Kompletný cenník nájdete na tejto stránke. Parkovisko je v pešej dostupnosti od letiska a ponúka cca 22 000 miest. Parkovacie domy P3 a P4 sú spojené s letiskom chodbami a zastrešenými chodníkmi. Parkovacie miesto si viete zarezervovať vopred aj online. Všetky potrebné informácie nájdete na stránke letiska.

    Parkovisko Mazur: za týždeň zaplatíte cca 100 €, za dva týždne cca 135 €. Kompletný cenník nájdete na tejto stránke. Parkovisko je od letiska vzdialené približne 3 km a transfer je bezplatný. Rezervácia vopred nie je nevyhnutná, ale môžete vďaka nej získať miesto za výhodnejšiu cenu. Ak sa rozhodnete si miesto rezervovať, musíte tak urobiť minimálne 6 hodín vopred. Rezerváciu parkovacieho miesta môžete urobiť online na stránke parkoviska Mazur,

    Brno

    Parkovanie priamo na letisku: za týždeň zaplatíte cca 1 000 Kč, za dva týždne 1 800 Kč. Kompletný cenník nájdete na tejto stránke.  Rezervácia vopred je možná na tejto stránke. Parkovisko má dostatočnú kapacitu. Nie je strážené, ale je oplotené. Vjazd a výjazd sú chránené rampou. Všetky dostupné info nájdete na stránke letiska Brno.

    Budapešť

    Parkovanie priamo na letisku Budapešť: pri Termináli 1 je k dispozícii 500 parkovacích miest, pri Termináli dva je k dispozícii 2000 parkovacích miest. Nechýbajú ani miesta na krátkodobé státie. Miesto si viete zarezervovať telefonicky alebo online na tejto webovej stránke. Za týždeň zaplatíte cca od 40 €.

    Parkovanie v blízkosti letiska: vo vzdialenosti 5 - 10 kilometrov od letiska sa nachádza niekoľko platených parkovísk, transfer je opať v cene. Za týždenné parkovanie zaplatíte cca 37 €. Viac informácií nájdete na tejto stránke.

     

    Užitočné tipy na záver

    • O možnosti zakúpenia parkovacie miesto sa informujte už v cestovke - pri kúpe zájazdu. Majú viac skúseností, pravdepodobne vám poradia a rovno aj zabezpečia to najlepšie a najlacnejšie parkovacie miesto. Vy už iba dostanete info o potvrdenej rezervácii alebo priamo parkovací lístok.
    • Vždy parkujte na strážených parkoviskách. Vyhýbajte sa tmavým uličkám blízko letísk. Sú rajom zlodejov.
    • Počet parkovacích miest je obmedzený. Myslite na to najmä počas hlavnej sezóny a zarezervujte si miesto vopred.
    • Nenechávajte si vo svojom aute cennosti a drahú elektroniku alebo peniaze.
    • Auto pred odchodom zamknite a zatvorte okná.

    Pozrite si ponuku dovoleniek na Destinácie.sk

    Páči sa vám tento článok? Môžete ho zdieľať s priateľmi.

    Podobné články

    Kompletný návod: AUTOM DO GRÉCKA Margaréta Koklesová9.7.2024Grécko, Dovolenka s deťmi, Dovolenka pri mori, Autom na dovolenkuNa výber sú tri trasy. Tou najrýchlejšou ste v Grécku za 13 hodín (bez prestávok). Tou najkrajšou spoznáte aj kus Jadranského pobrežia. Príprava na cestu Pre vstup do Grécka vám dnes stačí už iba občiansky preukaz alebo cestovný pas. Počítajte s tým, že cesta tam, späť + nejaké výlety dokopy urobí skoro 4 000 km. Je veľmi... Ako vybrať kvalitný a zdravý opaľovací krém pre seba a dieťa? Margaréta Koklesová9.7.2024Dovolenka s deťmi, Dovolenka pri mori, Užitočné dovolenkové tipyPred slnečnými lúčmi by sa najmä v lete mal chrániť každý, od najmenších cestovateľov až po seniorov. Výber správneho krému je veľmi dôležitá časť preddovolenkovej prípravy. Vo všeobecnosti platí, že čím bližšie k rovníku sa chystáte a čím svetlejšiu pokožku máte, tým vyšší by mal byť UV faktor...